Mooie speeltoestellen van hout

Het is belangrijk voor jonger kinderen dat ze genoeg buiten komen. Jonge kinderen zijn een risicogroep voor een tekort aan vitamine d. Als je een tekort aan deze vitamine hebt, heb je kans op het krijgen van allemaal vervelende bijwerkingen. Vitamine d krijg je binnen door het eten van vette vis en margarine en door zonlicht op je huid. Daarom is het belangrijk dat kinderen genoeg buiten komen, want als je niet buiten komt maakt je lichaam ook geen vitamine d aan en vergroot je de kans op een tekort.

Jonge kinderen moeten daarom genoeg buiten komen om zo genoeg vitamine d binnen te krijgen. Jonge kinderen kunnen die verantwoordelijkheid alleen niet nemen omdat ze geen besef hebben hoe belangrijk het krijgen van vitamines is. De ouders van de kinderen moeten er daarom voor zorgen dat hun kinderen genoeg vitamine d binnen krijgen. Dat kunnen ouders bijvoorbeeld doen door het buiten leuk te maken voor een kind. Met leuke speeltoestellen hout zullen kinderen sneller naar buiten gaan.

Zo kun je bijvoorbeeld een schommel kopen of een zandbak. Daardoor zullen kinderen het buiten leuker vinden en zullen ze ook eerder geneigd zijn om naar buiten te gaan en als je goed kijkt naar welk speelgoed je koopt, kan je ook speeltoestellen kopen dat bij alle andere tuinmeubelen past. Het beste kun je dan speeltoestellen van hout kopen, want hout past heel vaak in de tuin.

Ook voor het kind zelf is een houten speeltoestel het beste want speeltoestellen van plastic zijn vaak minder sterk dan speeltoestellen van ijzer of van hout en zijn daarom minder goed om mee te spelen voor kinderen. Speeltoestellen van hout zijn beter dan speeltoestellen van ijzer omdat het materiaal iets harder is dan hout, waardoor kinderen zich sneller zullen bezeren aan ijzer. Hout is daarom het meest kindvriendelijk.

Dit bericht is geplaatst in Maatschappij, Relatie en Familie. Bookmark de permalink.

Reacties zijn gesloten.