Zonnepanelen

Veel mensen zijn tegenwoordig op zoek naar nieuwe energie bronnen en duurzame grondstoffen. Er zijn al vele nieuwe energie bronnen ontdekt en in gebruik genomen. Denk hierbij aan waterkracht centrales, windenergie en zonne-energie. We hebben in Nederland en op zee windmolenparken en zonnevelden van bij elkaar meerdere km2. Sinds een aantal jaren wordt ook de consument bewuster van zijn gedrag en wat voor invloed dat heeft op het milieu. Ze zijn afval gaan scheiden, rijden groene auto´s gaan rijden en hebben massaal zonnepanelen aangeschaft.

Waarom kiezen voor zonnepanelen?

De laatste tijd horen we erg veel over zonnepanelen. Nu denkt u misschien waarom dit opeens zo populair is. die vraag is erg makkelijk te beantwoorden. Er zitten erg veel voordelen aan het investeren in zonnepanelen. Gelijk na de aanschaf en de montage beginnen  de zonnepanelen te produceren. Doordat het licht de panelen raakt wordt het licht omgezet in bruikbare energie. Het aanschaffen van zonnepanelen is voor velen een enorme investering maar na enkele jaren heb je je investering er alweer uit. Na dit punt ga jij er alleen nog maar op verdienen.

Zonnepanelen van Fonteyn

Sinds kort richt Fonteyn outdoor living zich op zonnepanelen. Zij verkopen niet zomaar zonnepanelen maar Semi-transparante zonnepanelen! Dit houdt in dat de zonnepanelen een erg strak en net uiterlijk hebben. door de hoge lichtgevoeligheid kunnen de zonnepanelen zowel verticaal als horizontaal op uw dak geplaatst worden. Nog een voordeel van de lichtgevoeligheid is dat de zonnepanelen meer energie produceren. Dat komt doordat ze bij verstoringen van het licht door bijvoorbeeld mist, schemer of vuil nog steeds energie produceren. Dat betekent uiteindelijk dat je je investering veel sneller terug hebt!

 

 

Dit bericht is geplaatst in Financien, Maatschappij. Bookmark de permalink.

Reacties zijn gesloten.