Zoekmachinemarketing wordt steeds vaker toegepast

Zoekmachinemarketing wordt steeds vaker toegepast. Het is een zeer populaire manier om op een voordelige en aardig simpele manier de vindbaarheid van uw website of webpagina’s te vergroten. Door het optimaliseren van uw zoekmachine (SEO) bent u sneller gevonden binnen de resultaten van zoekmachines als Google of Bing.

Potentiële klanten zijn gericht op zoek naar uw producten of diensten via zoekmachines. Als uw website echter een lagere positie inneemt in de zoekresultaten van bijvoorbeeld Google, zullen deze klanten de webpagina lastiger vinden. Deze potentiële klanten zijn dan geen nieuwe bezoekers meer, maar misgelopen kansen.

Snap Media biedt alle onderdelen van deze manier van marketing aan in een compleet alles-in-één-pakket. Zo kan ook uw website profiteren van zoekmachine-optimalisatie (ook wel aangeduid met SEO).

Wat kunt u bereiken met de marketing van een zoekmachine?
Dergelijke optimalisatie richt zich volledig op de vindbaarheid en de potentiële online marketingkansen op het internet, binnen verscheidene zoekmachines (zoals Google of Bing). Zoekmachine-marketing kan de kwaliteit van uw website zeer ten goede komen: u profiteert van een consequentere stroom van nieuwe klanten, dankzij de voordelige en effectieve resultaten van de Search Engine Optimisation.

Google AdWords Advertenties zijn onderdeel van onze service
In het complete marketingpakket Snap Media zitten uiteraard onder andere Google AdWords Advertenties. Deze advertenties worden weergegeven aan de boven- en rechterkant van de zoekresultatenpagina op Google. Uw geplaatste advertentie op AdWords wordt per individuele klik afgerekend. Met behulp van strategisch geschreven teksten, opgesteld op basis van de meest relevante zoektermen, zal het gewenste soort publiek een groep potentiële klanten worden van uw website.

Optimalisatie van uw website zal niet ontbreken
Met behulp van maandelijkse website optimalisatie verbeteren wij de techniek van uw website, voegen wij webteksten toe en vragen wij links aan bij gerelateerde websites (linkbuilding). Omdat uw website maandelijks een opfrisbeurt krijgt zal deze op den duur vele malen beter worden gevonden in de gratis (organische) zoekresultaten van bijvoorbeeld Google.

Is zoekmachine-optimalisatie ook geschikt voor uw website?
Voor iedere organisatie die meer naamsbekendheid behoeft, voor elke webshop die meer klanten wil aantrekken, voor bedrijven die hun online marketingdoelen op een andere manier na willen streven… Optimalisatie van uw zoekmachine is voor vele websites geschikt.

Bent u al benieuwd geworden?
U kan vrijblijvend contact met ons opnemen voor meer informatie over onze pakketten voor zoekmachine-marketing. Voor vragen kunt u gerust bij ons terecht.

Snap Media Bv

Tel: 070 22 101 01

www.snapmedia.nl

 

Dit bericht is geplaatst in Computers en Internet, Overig. Bookmark de permalink.

Reacties zijn gesloten.