Zelf vliegen tijdens vliegles Rotterdam

Zelf vliegen tijdens vliegles Rotterdam?

Wil je graag zelf vliegen vanaf Rotterdam? Dat is mogelijk met een vliegles Rotterdam, waarbij je het prachtige Rotterdam en de omgeving kan verkennen. Je vliegt tijdens de vliegles onder meer over de prachtige Erasmusbrug, het schitterende voetbalstadion de Kuip en nog veel meer andere mooie plekken.

Vliegles Rotterdam, een onvergetelijke ervaring

Een vliegles in Rotterdam, voelt als een onvergetelijke ervaring voor iedere vlieger. Een ervaren piloot kan er geen genoeg van krijgen om nog een rondje te vliegen rondom de prachtige Rotterdamse omgeving. Zelf vliegen geeft de meeste beginnende vliegers een enorme adrenaline kick, dat ze graag nogmaals ervaren!

Vliegles Rotterdam, de opbouw

De opbouw van vliegles Rotterdam ziet er als volgt uit: je begint met het krijgen van een instructie van de ervaren piloot waarmee ook de vliegles in Rotterdam begint. Deze ervaren piloot legt jou alle fijne kneepjes uit en geeft jou een aantal handige tips die je direct kan toepassen tijdens het zelf vliegen boven Rotterdam. Na de instructie begint de vliegles Rotterdam en kan je genieten in de Chessna 152 van de mooie omgeving!

Zelf vliegen of vliegles Rotterdam cadeau doen

Wil je graag zelf vliegen of een vliegles Rotterdam cadeau doen aan jouw kennissen of vrienden? Dat is zeker mogelijk, er worden ook cadeaubonnen verkocht. Ook is het mogelijk om twee passagiers mee te nemen tijdens het zelf vliegen. Deze kunnen jou filmen en natuurlijk de prachtige omgeving ervaren! Zelf vliegen wordt door velen omschreven als een echte adrenalinekick.

 

Dit bericht is geplaatst in Opleiding en Educatie. Bookmark de permalink.

Reacties zijn gesloten.