Zadelkruk Werkkruk Kapperskruk Ponyseat

Hoe u hem noemt is niet zo relevant. Het gaat er om dat u weet dat hij er is en waarvoor hij gebruikt kan worden.

Zadelkruk

De meest gehoorde naam en volgens ons ook de enige juiste is “zadelkruk”. De zadelkruk dankt zijn naam aan de zadelzitting en onderscheidt zich hierdoor van een tabouret. Verder bestaat hij uit een traploos instelbare gasveer voor de juiste zithoogte en een robuuste vijfpoots basis meestal uitgevoerd met wieltjes al kunnen glijdoppen ook.

Essentieel is de zadelzitting. Deze zorgt ervoor dat men in een natuurlijke en actieve houding komt te zitten waarbij de bekken automatisch in de goede stand komen en de doorbloeding van de benen gewaarborgd is.

Waar te gebruiken?

Een zadelkruk is op veel plekken inzetbaar. Overal waar veel in dezelfde houding wordt gezeten is een zadelkruk aan te raden. Dit kan veel rug- en nekklachten voorkomen.

Betaal niet teveel!

Er zijn veel goede leveranciers van zadelkrukken maar de prijs wil nog weleens uiteenlopen en het is dus aan te raden om hier goed na te kijken. Zo vonden wij een Specialist in Zadelkrukken waar u al vanaf € 69,00 een goede en comfortabele zadelkruk kunt krijgen. Hiernaast kunnen zij u ook van advies voorzien welke zithoogte voor u de juiste is. Want ook dat is erg belangrijk.

Zadelkruk aanschaffen? De juiste keuze voor uw rug!

 

Dit bericht is geplaatst in Gezondheid en Voeding, Huis, Tuin en Keuken. Bookmark de permalink.

Reacties zijn gesloten.