wietzaadjes legitiem in je tuintje poten

Heb jij nog nooit uit wietzaadjes gekweekt maar alleen met wietstekken?Dan kan het goed zijn dat jij pp stekken hebt gehad. Daar vele soorten pp als noemer krijgen, vooral als je de stekken koopt bij je inlever punt. Dat de stekken er wel eens iets verschillend uit zien, dat kan overkomen of dat ze net iets groter worden, met een andere soort top is ook geen complicatie, dat weekje bijkomend kweken neem je dan ook maar op de koop toe. Niet wetende dat de door jou gekochte pp stek misschien wel een duurdere categorie kan wezen, waar jij alleen de pp bedrag voor krijgt. Begin jij vandaag nog met wiet zaden kopen, dan heb je hier geen last meer van. Daar je met wietzaden kopen nauwgezet weet wat voor soort je koopt. Zo weet je ook wat de plant doet en wat deze oplevert, daar duurdere soorten wel meer dan het dubbele van pp waard zijn. Dit alleen al is een erg grote baat die je krijgt door het kweken vanuit zaadjes

Het aankopen van wietzaadjes doe je wanneer en waar je wilt Dit klink vanzelfsprekend logisch, maar is dat ook met spruiten zo? Is het jou bijna niet is gebeurd dat je moest wachten op je stekken? Is dit jou nooit gebeuren dan kun je van mazzel spreken, daar het verdraaid vaak gebeurd omdat het aanbod niet onophoudelijk is door verschillende omstandigheden. Met weed zaden afnemen heb je hier geen hinder van, je besteld ze enorm op tijd, het liefst nog zo tijdig dat je ze ook nog voor kunt opgroeien, zodat je erg veel gewin kunt pakken. Als je het allemaal gaat door rekenen, dan zul je schrikken hoeveel tijd en centen je laat liggen door het kweken met stekken in plaats van wietzaadjes.

Wiet zaadjes verkrijgen bezit veel voordelen

Dat wiet vegetatie gekweekt vanuit marihuana zaden, een stuk grotere opbrengst zullen opleveren op welk moment ze geoogst worden is doch een van de voordelen. Plantziektes komen nagenoeg nauwelijks voor bij planten uit wietzaadjes, bij planten vanuit scheuten gekweekt is dit wel anders Hoe veel is het bij jou voorgekomen dat er tegelijkertijd met de spruiten, ziektes mee genomen worden zoals bijvoorbeeld spint. Menigmaal neem je de ziektes mee vanuit je stekken landbouwer, waardoor je de jonge tere stekjes voor de zekerheid meteen moet sproeien met gif, wat tegelijkertijd voor een achterstand zorgt, want de plantjes een dag of drie achterblijven door het gif. Zo je begint met wiet zaden aankopen heb je dit probleem niet, de hennep plantjes gekweekt uit marihuana zaad, zijn vrij van ziektes, dus je start niet meteen met een achterstand.

Dit bericht is geplaatst in Huis, Tuin en Keuken. Bookmark de permalink.

Reacties zijn gesloten.