Werk en financiële hulp voor uw schulden

U bent al een tijdje werkloos en daarnaast heeft u een aantal openstaande rekeningen. Op dit moment zit u met het handen in het haar en heeft u werkelijk geen idee hoe u het gaat oplossen. Dat is niet zo gek. Zonder normaal inkomen kunt u uzelf al nauwelijks onderhouden, laat staan uw openstaande schulden afbetalen. Flexwurk  uitzendbureau biedt de oplossing. Het is een uitzendbureau en helpt u tevens met uw schulden. Zo zorgt u ervoor dat u binnen no-time weer aan het werk bent en uw schulden aan het afbetalen bent.

Uitkeringsonafhankelijkheid

Flexwurk biedt zowel individuele begeleiding, als groepstrajecten aan. Het gaat er vooral om dat u uitkeringsonafhankelijk wordt en u uw schuldeisers uiteindelijk kunt terugbetalen. Ook als het gaat om een lange periode van verzuim, kan re-integratie een goede oplossing zijn.

Budgetbeheer

Als het aankomt op de financiële hulp van Flexwurk, bieden ze drie pakketten aan. Een budget basis pakket, een budget plus pakket of een budget totaal pakket.  Bij het budget basis pakket worden uw vaste lasten eerst betaald zodat uw stapel van schulden niet nog meer oploopt. Bij het budget totaal pakket  komt uw inkomen binnen bij Flexwurk waarna zij zorgen voor al uw vaste lasten, toeslagen, post en belastingaangifte. Daarna krijft u leef-en spaargeld. Het budget plus pakket zit tussen deze twee pakketen in.

Meer informatie

Voor meer informatie over dit uitzendbureau/deze financiële dienstverlener klikt u hier.

Dit bericht is geplaatst in Carriere en Werk, Financien. Bookmark de permalink.

Reacties zijn gesloten.