Welke sloopbedrijven zijn er?

Er zijn verschillende soorten sloopbedrijven of bedrijven die auto’s slopen. Je kunt naar de autosloop voor het slopen van je auto, maar er zijn ook bedrijven die dit er naast doen. Vaak zijn ze daarnaast ook gespecialiseerd in het onderhoud van auto’s, het doen APK keuringen, de in- en verkoop van tweedehands auto’s en ze hebben meestal ook een groot magazijn met allerlei onderdelen die afkomstig zijn uit de sloopauto’s die worden aangeboden.

Er zijn ook autodemontage bedrijven met jarenlange ervaring die gespecialiseerd zijn in bijvoorbeeld Italiaanse auto’s. Je kunt dan met je auto van een Italiaans merk naar deze bedrijven toe. Naast automontage bedrijven die gespecialiseerd zijn in Italiaanse auto’s zijn er natuurlijk ook bedrijven die in andere soorten auto’s gespecialiseerd zijn. Denk aan Japanse auto’s of Duitse auto’s. Door de deskundigheid van deze bedrijven kun je hier uiteraard ook terecht voor allerlei vragen wat deze specifieke auto’s betreft. Overigens is het handig om te weten dat je je auto ook naar de autosloop kunt laten brengen.

Bij een autosloperij of auto demontage bedrijf kun je ook terecht voor onderdelen. Het gaat dan om gebruikte onderdelen. Als je zelf handig bent met auto’s, is dit natuurlijk perfect. Want zo kun je goedkoop aan onderdelen komen en verder sleutelen aan je auto. Het is zeker aan te raden om eens langs te gaan bij een autosloperij als je een fervent sleutelaar bent. Sommige bedrijven hebben ook een website waar je kunt zien welke onderdelen ze verkopen. Het is zelfs mogelijk om direct online deze materialen of onderdelen te bestellen.

Van der Ven autorecycling B.V.: 0165-559230

Dit bericht is geplaatst in Overig. Bookmark de permalink.

Reacties zijn gesloten.