Welk avondkleed voor welk event?

Huiver je bij het woord “avondkledij”? Denk je daarbij aan formele outfits waarin je je onwennig voelt? Dat is nergens voor nodig! Door rekening te houden met onze tips wordt het kinderspel om de gepaste avondjurk te vinden.

Trouwfeest

Ga je naar een trouwfeest, dan dien je tot in de puntjes uitgedost te zijn. Ben je van plan om ’s avonds de sterren van de hemel te dansen, dan kies je best voor een cocktail dress die makkelijk om je lichaam zit. Kies dan wel voor verfijnde materialen, en vermijd zwart. Als je alles uit de kast wil halen, steel je gegarandeerd de show met een galakleed. Nood aan inspiratie? Beslist.be helpt je met je zoektocht naar het juiste avondkleed!

Galabal

Een galabal zonder galakleed, dat kan niet! Bij het kiezen van het juiste galakleed, is het belangrijk om naar je lichaamsbouw te kijken. Heb je een struise lichaamsbouw, kies dan voor een kleed met laagjes die je minpuntjes verdoezelen. Wie fijn gebouwd is, kan rondingen creëren door het accent op de taille te leggen. Met een kleed dat uit twee aparte delen bestaat, bijvoorbeeld. Heb je een normale lichaamsbouw, dan past een kleed met bustier perfect bij jou.

Walking dinner

Bij een walking dinner is de dresscode doorgaans een tikkeltje minder chic dan bij een galabal. Een lang kleed kan dan net iets te bombastisch overkomen. Een modeblunder kan je makkelijk voorkomen door te kiezen voor dé klassieker aller tijden: de little black dress. Elegant, stijlvol en geschikt voor elk figuur. Een absolute must have die niet mag ontbreken in je kleerkast!

Dit bericht is geplaatst in Mode en Kleding met de tags , , . Bookmark de permalink.

Reacties zijn gesloten.