Wat te doen met een kapotte auto?

Als je auto je niet meer veilig kan vervoeren heb je nog enkele mogelijkheden om wat met de auto te doen. Je kunt de auto laten slopen, dit is de makkelijkste en goedkoopste manier. Als je de auto laat slopen bij een autosloop Den Haag heb je ook nog kans op een vergoeding voor de auto. En de sloperij zorgt er ook voor dat de auto op de sloperij komt en regelt een vrijwaringsbewijs. Maar je kunt er ook voor kiezen om de auto aan te bieden op het internet.


Schade herstellen

Als je een ongeluk hebt gehad of als je de auto al een hele lange tijd hebt raakt het voertuig beschadigd. Beschadigingen zijn er in verschillende vormen en maten, je hebt een kleine beetje schade, hele erge schade of onherstelbare schade. Als je auto beschadigd is heb je de keuze om de auto te laten repareren. Maar als de reparatiekosten hoger zijn dan de waarde van de auto is het verstandiger om de auto naar een sloperij Amsterdam te brengen. Als de schade auto nog veel werkende onderdelen heeft is er kans dat je een goede vergoeding krijgt voor de auto.

Als je een auto op de oprit laat staan moet je alleen maar blijven betalen voor verzekeringen enzovoort. Je kunt er ook voor kiezen om de auto uit te laten schrijven. Als je dat wilt doen moet je eerst een aanvraag doen bij het RDW ( Rijks Dienst voor het Wegverkeer). Als deze aanvraag goedgekeurd is moet je de kentekenpapieren inleveren en dan wordt de auto uit het systeem gehaald. Als je dan nog met de auto de weg op gaat heb je kans op een hoge boete.

Dit bericht is geplaatst in Overig. Bookmark de permalink.

Reacties zijn gesloten.