Wat moet een BMW sloperij weten als ze mijn auto willen slopen?

Je kan je auto maar beter niet zo maar naar de BMW sloop brengen. Als je deze blind naar de BMW sloop brengt heb je kans dat je misschien wel naar de verkeerde sloop gaat. Als je een Audi hebt en je gaat naar een sloperij waar men alleen Renaults sloopt ben je al bij het verkeerde adres terecht gekomen. Verdiep je dus eerst even goed in de materie voordat je naar de eerste de beste BMW sloperij gaat.

Pleeg bij voorkeur eerst een aantal mailtjes of stuur een aantal mails naar sloperijen bij je in de buurt. Je zult dan snel genoeg merken of ze jouw auto kunnen slopen of niet. Verder zullen ze vragen welke auto je wilt laten slopen, wat het type is, het bouwjaar en soms kan het ook interessant zijn voor het sloopbedrijf om te weten wat de kilometerstand is.

Mogelijk moet je per mail een aantal foto’s opsturen, zodat ze even snel kunnen zien of de auto iets is. Als dit allemaal goed is kun je naar de sloperij gaan en je auto inleveren. Als je een auto hebt die niet door de APK is gekomen, dan mag je met dit voertuig niet de weg op en moet je deze auto laten ophalen door een sleepdienst van het sloopbedrijf. Dit kun je vaak gratis laten doen. Betaal hier geen geld voor en kies desnoods een bedrijf die dit gratis voor jou kan doen. Deze zijn er namelijk. Sloopauto gevraagd is namelijk vaak het motto.

Dit bericht is geplaatst in Overig. Bookmark de permalink.

Reacties zijn gesloten.