Wat is een powerbank?

Wat is mAh?

De afkorting staat voor mAh milli ampère-uur, en dit betekent de totale hoeveelheid lading die stroomde in een versterker voor een uur. Het aantal milliampère uren toont het vermogen van een powerbank. Als een Powerbank een hoge mAh heeft betekent dit dat de lader meer vermogen kan leveren. De lader kan dam vaker een smartphone of tablet laden.

Welke batterijen worden door een powerbank gebruikt?

De meeste powerbanks van powerbankgigant.nl bevatten 18.650 lithium-ion batterij cellen. De powerbanks van lithium-polymeer zijn veel duurder. De afmeting van de 18.650 accu hebben een diameter van 18 mm en hoogte van 65 mm, vandaar de naam. De meest voorkomende in 18 650 mAh batterij zijn tussen de 1300 mAh tot 2600 mAh. Er zijn ook batterijen 18.650 cellen, die hebben meer dan 2600 mAh capaciteit, maar ze zijn veel duurder, zodat ze minder gebruikt. Sommige powerbanks hebben een capaciteit van 20.000 mAh of meer. Die ten minste 8 18.650 batterijen bevatten, het is altijd goed om je af te vragen of het echt zo is. Let op de afmetingen van de powerbanks, kunnen er echt acht batterijen van 18mm tot 65mm in.

Hoe laad ik de powerbank op?

De meeste powerbanks kunnen uw mobiele apparaten opladen via een USB-aansluiting. Sluit de kabel aan op uw smartphone of tablet en hij begint meestal automatisch op te laden. Met andere powerbanks moet een druk op de knop voldoende zijn om het opladen op te starten. Veel powerbanks hebben praktische LED-indicatoren die aangeven hoe vol de powerbank is.

Dit bericht is geplaatst in Overig. Bookmark de permalink.

Reacties zijn gesloten.