Wanner kunt u het beste uw gevelbekleding aanpakken

Gevelbekleding geeft een bedrijvencomplex een moderne uiterlijk en verhoogt daarmede de waarde enorm. De meest voorkomende vorm gevelbekleding is een houten gevel dat gecoat is met ISI paint dat uw gevel een extra bescherming geeft tegen hagel. De coating voor uw gevelbekleding wordt toegevoegd met behulp van professionele spuitmethodes voor het spuiten van muurverf. Onze houten gevelbekleding is duurzaam en wordt vaak al in één werkdag aangebracht.
Een gerealiseerd project van ons is een een schoolgebouw in Groenlo waarbij gecertificeerde medewerkers de gehele buitenkant van een coating voorzien hebben. Wanneer u uw woning laat coaten door een professioneel bedrijf dat hierin gespecialiseerd is, is uw gevel onderhoudsvrij.

Wij komen vooraf bij u langs om de situatie ter plaatse te onderzoeken, zodat wij het aantal tijd dat wij denken kwijt te zijn aan de werkzaamheden kunnen berekenen. Aan de hand hiervan kunnen wij een offerte op maat toesturen. Om u een gedetailleerd idee te geven van de bekleding voor uw houten gevel, hebben wij een overzicht van gerealiseerde spuitprojecten. Om die reden leggen wij de verschillende aspecten uit die het plaatsen van een kwalitatief goede bekleding van de gevel. Zo zullen wij het oppervlak nooit verven voordat het is geschuurd. Wanneer u gebruik maakt van onze diensten, weet u zeker dat de coating op een juiste manier is aangebracht op uw gevelbekleding.

Dit bericht is geplaatst in Huis, Tuin en Keuken. Bookmark de permalink.

Reacties zijn gesloten.