Waarom foto’s bij uw auto verkopen advertentie belangrijk zijn

Een 2de hands auto verkopen op internet lijkt erg eenvoudig in eerste instanties dankzij de vele autoverkoop sites net als marktplaats enzovoort. Binnen een paar klikken op de muis staat er een advertentie online, en kunt u op reacties gaan wachten.

Alleen bij het maken van een advertentie gaan veel mensen de mist in, waardoor de advertentie na een bepaalde tijd niet meer vindbaar is tussen de honderden auto verkopen advertenties. Hoe zorgt u ervoor dat u tussen de massa opvalt om snel van uw occasion af te komen?

Waarom zijn auto’s belangrijk bij uw occasion verkopen

Stel u voor dat u op internet op bent naar een kinderwagen, een modelvliegtuig, of enig ander product. Hier zijn er verschillende fabrikanten en productlijnen van en daarom is er een enorme lijst van verschillende producten. Waar kijkt u als eerst naar? Advertenties met of zonder foto’s? Deze redenering geldt vooral bij het verkopen van uw 2de hands auto omdat mensen gelijk willen zien waar het allemaal om gaat, of de auto een leuke kleur heeft, of deze goed is onderhouden enzovoort. Het gaat ook niet om de hoeveelheid foto’s maar om de kwaliteit, het moet duidelijk zijn, omdat mensen graag inzoomen om alles van dichtbij te bekijken. Maak bovendien niet alleen foto’s van de goede kenmerken van uw auto maar ook van eventuele beschadigingen zodat mensen meteen kunnen zien wat eraan mankeert.

Hoe maakt u foto’s van goede kwaliteit voor uw occasion verkopen advertentie?

Natuurlijk is een goede camera een vereiste, mocht u ervoor kiezen om foto’s te nemen met uw smartphone kan dat natuurlijk ook, maar zorg er wel voor dat het mogelijk is om fatsoenlijk in te zoomen, dan is meestal de kwaliteit van smartphones niet voldoende. De omgeving van de auto moet ook een goed indruk achterlaten, dus geen vuilniszakken of rommelige garage op het achtergrond, maar rij desnoods naar het bos en neem de foto’s naast een boom. hou ook rekening met het weer, het beste is natuurlijk om foto’s te maken als het buiten mooi weer met goede verlichting, mocht het niet kunnen neem dan foto’s in een opgeruimde garage met optimale verlichting. Dit soort foto’s zullen de autoverkoop gegarandeerd versnellen.

  • Foto’s laten nemen door een professioneel om de auto verkoop te stimuleren

Mocht u geen tijd hebben vanwege uw werk om foto’s te maken, of simpelweg geen zin dan kunt u gebruik maken van een fotograaf. Fotografen maken niet alleen foto’s van mensen en evenementen maar ook van andere dingen, zoals bijvoorbeeld auto’s om extra geld te verdienen en het hoeft niet per se een vermogen te kosten. Een fotograaf weet precies hoe hij/zij focus kan leggen op uw auto, en kent natuurlijk alle beste plaatsen om foto’s te maken: Weiden, bomen, velden of andere natuurlijke omgevingen. Door een paar extra euro’s te investeren in een fotograaf vergroot u uw occasion verkoop kansen.

 

Dit bericht is geplaatst in Financien, Maatschappij met de tags , , , , , , . Bookmark de permalink.

Reacties zijn gesloten.