Waar moet je naar toe met een beschadigde auto?

Je kunt er voor kiezen om de auto te laten repareren. De reparatie van jouw voertuig zal plaatsvinden in een garage waar bekwame en ervaren automonteurs jouw auto zullen kunnen repareren. Als de schade ernstig is kun je er ook voor kiezen om de auto niet te laten repareren maar om de auto te laten slopen. Om dat voor elkaar te krijgen moet je contact met de slopers opnemen en een afspraak maken zodat de sloperij de auto op kan komen halen. Welke optie het best is hangt af van veel factoren en verschilt per situatie.

Welk werk neemt de auto sloperij voor je uit handen?

De auto wordt op een milieubewuste manier uit elkaar gehaald. Er wordt dus voor gezorgd dat alle vloeistoffen die zich in de auto bevinden netjes afgevoerd worden. Ook het vervoer van de auto wordt geregeld door het sloopbedrijf dat de auto gaat slopen. De auto wordt achterop een takelwagen gezet en zo veilig en zonder risico’s afgevoerd naar de plaats van de sloperij.


Wat is het verschil tussen een sloop auto en een schade auto?

Het verschil tussen een schade en een sloop auto zit hem ook vooral in de prijs die je nog voor de auto kunt krijgen. Als er veel onderdelen van een auto nog te gebruiken zijn dan zal deze onder de schade auto’s vallen omdat je voor belangrijke onderdelen van een auto nog veel geld zal kunnen krijgen. Dit is vaak het geval bij auto’s die nog niet zo oud zijn en waarvan het zeer goed is als de materialen opnieuw gebruikt kunnen worden.

Van der Ven Autorecycling B.V.: 0165-559230

Dit bericht is geplaatst in Overig. Bookmark de permalink.

Reacties zijn gesloten.