VVR Parts streeft naar 100% service en gemak!

De fiets is voor veel Nederlanders onmisbaar in het bestaan. Het moment dat je hem ’s morgens uit de schuur haalt en de band blijkt lek, kan dan ook een moment zijn om flink te balen. Zonde om je fiets vervolgens maanden lang in de schuur te laten staan, want plakken dat doe je later wel. Breng hem liever weg naar een gespecialiseerde fietsenmaker. Of nog makkelijker: laat de fiets ophalen door een haal & breng service van VVR Parts. Het bedrijf voor een fietsenreparatie in Haarlem!

VVR Parts repareert ook jouw fiets!

Een fiets repareren is een klus die vaak maanden blijft liggen. Voor een fietsenmaker is het echter een fluitje van een cent. VVR Parts  is een bedrijf in de omgeving van Haarlem waar  je je fiets kan laten repareren. Zij maken de fiets en kunnen deze vervolgens ook weer bij je thuis afleveren. Zo heb je geen stress voor het halen en brengen, en kan je in korte tijd weer genieten van je eigen vertrouwde fiets. Klinkt ideaal toch!

Maak ook een afspraak!

Ook een afspraak maken voor een fiets reparatie? Surf dan naar de website van VVR Parts. Hier kan je ook terecht voor het repareren van de scooter.

Dit bericht is geplaatst in Financien, Huis, Tuin en Keuken. Bookmark de permalink.

Reacties zijn gesloten.