Vrouwenpower.nl brengt vrouwen bij elkaar

Vrouw-en-Power-logo18 November 2013 – Vrouwen van alle leeftijden en achtergronden vinden elkaar vanaf nu op het forum van Vrouwenpower.nl. Alles wat vrouwen bezig houdt wordt hier besproken, en geen onderwerp wordt uit de weg gegaan. Vrouwenpower.nl is dé online plek voor vrouwen om van elkaar te leren, elkaar te inspireren en nieuwe vriendinnen van alle leeftijden te leren kennen.

Waar de meeste vrouwenfora zich richten op vrouwen van een bepaalde leeftijd of met dezelfde hobby’s of interesses pakt Vrouwenpower.nl het helemaal anders aan. Op het forum van dit vrouwenplatform kunnen vrouwen van alle leeftijden en achtergronden elkaar vinden. Eigenaar Felice Veenman maakte deze keuze heel bewust. ‘De meeste vrouwen hebben vrienden en kennissen die allemaal van dezelfde leeftijd zijn. Daardoor blijven ze altijd een beetje in hetzelfde kringetje hangen, terwijl vrouwen van verschillende leeftijden en achtergronden juist zoveel van elkaar kunnen leren en elkaar als geen ander kunnen inspireren. Met Vrouwenpower.nl zou ik graag de barrières tussen verschillende groepen afbreken en hoop ik dat ze elkaar vinden.’

Levendig forum, eigen look&feel
In welk onderwerp lezeressen ook geïnteresseerd zijn, op het forum van Vrouwenpower.nl is er een plek voor: reizen, carrière, gezondheid, seks, consumentenzaken, sporten, kinderen en tuinieren. Er is voor lezers altijd wel een onderwerp wat hen raakt. Niet vreemd ook dat het Vrouwenpower-forum heel levendig is en leden veel en vaak op elkaars topics reageren. Felice creëert op het forum dan ook een vertrouwde plek voor leden en zegt: ‘Zij kunnen de look&feel van hun eigen profiel helemaal naar eigen smaak aanpassen, bijvoorbeeld door het lettertype, lettergrootte en kleuren naar wens in te stellen.’

Winkelstraat
Ook de manier waarop geadverteerd kan worden is interactief. Geïnteresseerde webwinkeliers kunnen een banner plaatsen in de Winkelstraat van het platform, maar het is meer dan alleen een plaatje. Zoals het een goed forum betaamd, hoort er ook extra informatie bij het product of aanbieding van de adverteerder. Leden kunnen vervolgens vragen stellen over het product of de leverancier of feedback geven. Daarnaast is Vrouwenpower.nl altijd op zoek naar schrijvers die specialist zijn op een interessegebied van het forum. Zij mogen gastbloggen over hun specialisme en vervolgens wordt een link gelegd tussen het artikel en bijpassende topics op het forum. Zo heeft elk artikel meteen duizenden lezers. Vrouwenpower.nl is ook te vinden op Facebook en Twitter.

Nieuwe passie
Vrouwenpower.nl is de tweede website van Felice. Al eerder lanceerde zij het online platform Babyenkind.nl. Na 30 jaar gewerkt te hebben in het onderwijs vond ze het wel mooi geweest en creëerde voor zichzelf de ideale baan als eigenaar van websites, zoals Babyenkind.nl. ‘In het onderwijs wil je graag jong volwassenen wat leren. Op een forum hoeven mensen natuurlijk geen examen te doen, maar kun je ze wel de mogelijkheid bieden om te groeien of gewoon bij te kletsen. Goeie artikelen en levendige discussies maken Vrouwenpower.nl binnen een jaar één van de bekendste online plekken waar vrouwen elkaar vinden’ aldus Felice.

Dit bericht is geplaatst in Overig met de tags , , , , , . Bookmark de permalink.

Reacties zijn gesloten.