VPD voor al uw transportbenodigdheden

Voor alle uw grote transportbenodigdheden kunt u op ons vertrouwen. Jarenlange expertise en de juiste prijs-kwaliteit verhouding zorgt ervoor dat wij de beste keuze zijn voor u sinds 1946.

Met onze vloot van meer dan 40 distributiewagens zorgen we ervoor dat we altijd snel kunnen werken. Onze distributiecentra liggen op twee strategisch belangrijke knooppunten, daardoor kunnen wij efficiënt te werk gaan en zo spoedig mogelijk bij u voor de deur staan.

U hoeft zich totaal geen zorgen te maken dat u te veel spullen heeft om te vervoeren, met onze ladingscapaciteit van tien ton hebben we altijd genoeg plek.

Wij verzorgen uw dagelijkse afhalingen en levering over hele België en Luxemburg met een efficiënte 24-uur service. Dankzij onze grote kennis van de transport business vervoeren wij uw middelen professioneel en vlekkeloos. Ook kunt u onze wagens altijd tracken door onze boordcomputers, hierdoor kunt u in real time zien waar onze chauffeurs zich bevinden.

Het stopt niet bij de transport. Indien nodig zullen onze medewerkers uw goederen tot binnen uw deur afleveren. Onze ervaren en getrainde chauffeurs willen u hier graag bij helpen en zit altijd bij de service inbegrepen.

We verhuren ook bedrijfsruimtes en magazijnen. Veel plek om al uw spullen op te slaan voor een eerlijke prijs. Als u hier interesse in heeft, neem dan contact met ons op.

Ook zijn we bezig met onze CO2-uitstoot zo veel mogelijk te beperken. Hiervoor gebruiken wij vrachtwagens die aan de EURO6-emissienorm voldoen. Zo weet u ook dat u voor een groene optie kiest! Wij doen niet mee aan kinderarbeid, illegale tewerkstellingen en werken in slechte omstandigheden tolereren wij zeker niet. Onze normen en waarden staan gelijk aan de uwe. Ook corruptie en andere soorten misbruik aanvaarden wij niet.

Wij gaan voor een groen bedrijf, gecontroleerde afvalverwerking en een veilige werkvloer. Discriminatie, misbruik en ongewenste intimiteiten keren wij de rug toe!

 

Dit bericht is geplaatst in Overig. Bookmark de permalink.

Reacties zijn gesloten.