Voor zaken naar Curacao

Wanneer je op vakantie gaat, dan is het natuurlijk ontzettend belangrijk om gewoon lekker bewegingsvrijheid te hebben. Te kunnen gaan en staan waar je wilt. Een auto is dan natuurlijk heel praktisch, maar niet alle bestemmingen zijn geschikt om je eigen auto mee naar toe te slepen. Is ook niet altijd even praktisch. Soms is het handiger en goedkoper om ter plaatse een auto te huren. Dus toen ik hoorde dat  ik voor werk naar Curacao moest, ben ik maar meteen gaan zoeken op auto verhuur Curacao. Gelukkig kon ik al vrij snel vinden wat ik zocht, en tot mijn grote verassing was het ook mogelijk om vooraf al een auto te boeken voor de periode dat je hem nodig hebt. De keuze was ook nog behoorlijk ruim, er waren minstens 10 verschillende modellen beschikbaar om uit te kiezen.
Ik besloot te kiezen voor iets wat ik ook thuis heb staan, dat leek me het makkelijkst. En met een paar klikjes van de muis ging ik een jeep huren op Curacao. Een paar weken later was het dan zo ver. Voor een aantal interviews moest ik op verschiillende plekken zijn. Dus na aankomst heb ik meteen de auto opgehaald. Ik werd erg vriendelijk te woord gestaan, in een nette zaak. De Jeep die ik mee kreeg zag er ook tiptop uit, mooi schoon, zowel van binnen als ook van buiten. De auto reed heerlijk, en ik heb me de hele week enorm vermaakt ermee. Naar opdrachten heen rijden was absoluut geen straf, het weer was heerlijk. Gewoon een beetje genieten terwijl ik aan het werk was.
Na die week heb ik de auto schoon en afgetankt weer ingeleverd, en kreeg ik nog complimenten dat ze de auto’s ook wel eens anders terug krijgen. Een erg goede ervaring, die ik iedereen kan aanraden.

Dit bericht is geplaatst in Reizen en Vakantie. Bookmark de permalink.

Reacties zijn gesloten.