Vlot defecte poorten maken

Defecte poorten maken door vakkundige techniekers

Wanneer uw poorten niet goed meer functioneren kan dit vervelende gevolgen hebben. De toegang tot een ruimte kan geblokkeerd worden. Om ervoor te zorgen dat u zo min mogelijk overlast heeft van een defecte poort, is ROMASS 24 uur per dag, 7 dagen per week bereikbaar om een storing aan te melden. We sturen zo spoedig mogelijk een technieker naar u toe om de kapotte poorten te maken.

Wie is ROMASS?

ROMASS is al ruim 20 jaar de herstel en onderhoudsspecialist van alle merken en types poorten. Onze techniekers zijn professioneel opgeleid en worden jaarlijks bijgeschoold om op de hoogte te blijven van de nieuwste technieken en modellen poorten. Daarnaast beschikt ROMASS over een uitgebreid assortiment van reserve onderdelen van alle merken poorten. Hierdoor kunnen bij herstellingen van poorten vaak defecte onderdelen direct ter plaatse worden vervangen. Indien we een onderdeel niet op voorraad hebben, wordt deze zo snel mogelijk besteld. Zodra het bestelde artikel binnen is, sturen we een technieker naar u toe om het onderdeel te plaatsen. De poorten kunt u weer snel optimaal gebruiken.

weer snel gebruik maken van uw poorten.

In welke regio is ROMASS actief?

Dankzij ons uitgebreid netwerk van servicetechniekers zijn we altijd snel op locatie in heel België. Of het nu gaat om een herstelling in Antwerpen, Brussel, Leuven, Gent of Brugge. Voor onze techniekers is dit geen probleem. Nadat u een storing heeft aangemeld, sturen we zo spoedig mogelijk een technieker naar u toe om het probleem op te lossen.

Een storing of interventie aanmelden van uw poorten kunt u snel en eenvoudig via onze website. Op onze website vindt u een aanmeldingsformulier die u kunt invullen. Dit duurt maar enkele minuten. Wanneer we uw aanvraag hebben ontvangen, nemen we contact met u op om een afspraak in te plannen. U ontvangt per mail een bevestiging van de afspraak. De technieker komt op de afgesproken dag en tijdstip naar u toe. Na afloop ontvang je een rapportage waarin beschreven staat welke werkzaamheden er zijn uitgevoerd.

Voor meer informatie over onze diensten kunt u een kijkje nemen op onze website.

Dit bericht is geplaatst in Huis, Tuin en Keuken, Overig. Bookmark de permalink.

Reacties zijn gesloten.