Vliegengordijn is een eenvoudig hulpmiddel

Vliegengordijn is een heel erg makkelijk product. Hier zijn wij thuis laatst ook helemaal fan van geworden. Dit komt omdat wij op een boerderij wonen. Daar zijn, blijkbaar, in de zomer extreem veel vliegen te bekennen. Dit komt omdat er dan heel erg veel voedingsstoffen voor deze dieren zijn te vinden bij een boerderij. Dit trekt erg veel vliegen en en die willen dan later ook naar binnen bij het woonhuis. Hier zijn dan namelijk ook erg aantrekkelijke geuren die de aandacht trekken. Om dit te voorkomen zou je bijvoorbeeld een kunststof vliegengordijn kunnen kopen en die gaan gebruiken bij jou thuis.

Wij thuis hebben dit laatst dus ook ondervonden. We hebben al jarenlang last van extreem veel vliegen en tijdens het warmte seizoen werd het ook echt alleen maar meer. Daar wilden we dus direct wat aan gaan veranderen, maar wisten zo één, twee, drie niet wat dat dan moest zijn. Toen hoorden we van onze buurman dat zij al jarenlang een vliegengordijn gebruikten. Dit wilde wij dus ook snel gaan gebruiken. En gelukkig werkt het bij ons ook wel.

De kunststof vliegengordijn is gewoon heel erg handig en het is ook nog eens mooi. Het heeft een toevoeging op de rest van onze woning en we hebben minder vliegen thuis. We zijn dus erg tevreden.

Dit bericht is geplaatst in Huis, Tuin en Keuken. Bookmark de permalink.

Reacties zijn gesloten.