Verslavend leuke apps

Heb je net een nieuwe telefoon, en wil je graag wat leuke apps downloaden? Er zijn tegenwoordig best wel veel apps die zó leuk zijn, dat het bijna verslavend is. Wat maakt deze apps zo leuk?

Niet meer stoppen
Apps als Candy Crush, Farm Heroes Saga en blossomblast saga zal je vast wel kennen. Het zijn apps die zo ontzettend leuk zijn, dat als je er eenmaal aan begint je eigenlijk niet meer kan stoppen. Vaak wordt je door een ander op zo’n app gewezen en denk je: leuk, maar ik zal er heus niet aan verslaafd raken. Voor je het weet pak je echter elk vrij moment aan om even je spelletje te spelen.

Uitdaging
Spelletjes als blossomblast saga en Candy Crush zijn vaak niet heel moeilijk om te spelen. Bijna iedereen kan het spel wel spelen. Dat maakt het ook zo leuk. En hoe beter je er in bent, hoe verder je kan komen. Dat maakt het ook meteen zo verslavend: want je wil natuurlijk zo ver mogelijk komen. Die uitdaging maakt het spelen dus zo leuk. Als je eenmaal bent begonnen, wil je natuurlijk ook gewoon het hoogste van het hoogste bereiken. En dus ga je net zolang door tot je dit bereikt hebt.

Punten
Daarnaast kun je op allerlei manieren aan extra punten komen of nieuwe levels. Je kunt dit doen door bijvoorbeeld extra punten/opties te kopen of door je vrienden in te schakelen en vragen om hulp. Ook dat maakt het spel zo leuk om spelen. Als je er niet zo goed in bent kun je op andere manieren toch verder komen.

Dit bericht is geplaatst in Entertainment en Muziek. Bookmark de permalink.

Reacties zijn gesloten.