Verpakkingen van een groothandel

Bent u op zoek naar een groothandel in verpakkingen? Dan bent u bij dit bedrijf aan het juiste adres. Zij zijn namelijk hét adres voor kunststof verpakkingen (folies, trayz, glazen) voor de food industry. Hun kennis van de markt zetten zij proactief in om u kwalitatief hoogstaande producten te bieden. Zij maken zichzelf uniek door hun hoge verwerkbaarheid, communicatieve slagkracht en aantrekkelijke kostprijs. Bent u nieuwsgierig naar dit bedrijf zijn diensten of producten? Bekijk dan nu zo snel mogelijk even de website voor verdere informatie of neem contact op met één van de medewerkers.

Series of maatwerk?

Zij bieden hun klanten een breed en veelzijdig assortiment verpakkingen, vervaardigd uit verschillende materialen. Hun uitdaging daarbij is om deze verpakkingen steeds slimmer, sneller en lichter te produceren. Veelal op ‘eigen matrijzen’ geproduceerd en direct geleverd vanaf de productie!

Groothandel verpakkingen van dit bedrijf kent een duidelijke visie

In dit bedrijf vindt u de partner die op alle niveaus met u meedenkt. Hun adviseurs zijn ervaren en specialist in hun sector. Hierdoor kunnen ze u uitgebreid adviseren over de verpakkingsmogelijkheden, van conceptontwikkeling tot gereed product. Verder onderscheid dit bedrijf zich onder andere door:

  • Een heldere visie op B2B verpakkingen
  • Veel ‘standaard’ verpakkingen direct uit vooraad leverbaar
  • Een optimaal geregeld transport
  • Altijd binnen 24 uur reactie

Benieuwd naar de verpakking van een groothandel? Bekijk nu de website

Dit bericht is geplaatst in Carriere en Werk, Overig. Bookmark de permalink.

Reacties zijn gesloten.