Verloskundige Den Haag helpt u graag

Voor, tijdens en na de bevalling van uw kindje kunt u wel een beetje hulp gebruiken van een ervaren Verloskundige. Er komt veel bij kijken en dan is het prettig dat er iemand is die u kan helpen. Otis, de Verloskundigenpraktijk Den Haag, wil graag voor u klaar staan.

De kwaliteit van Otis

Otis bestaat uit een team van ervaren en gepassioneerde Verloskundigen met allemaal hetzelfde doel. Bij Otis willen ze namelijk allemaal het beste voor u en uw gezin. Zij zijn als organisatie aangesloten bij de KNOV, dit is een beroepsorganisatie. Daarnaast zijn ze aangesloten bij het Kwaliteitsregister Verloskundigen en nemen zij deel aan de Verloskundigen Samenwerkingsverbanden regio Dean Haag. Door deze samenwerkingsverbanden zorgen zij ervoor dat ze u zo goed mogelijk kunnen helpen.

Hulp van een Verloskundige

Een goede voorbereiding op uw bevalling is belangrijk. Dit neemt veel onzekerheid en angst weg zodat je beter kant ontspannen tijdens de bevalling. Voor een goede voorbereiding kun je een verloskundige om hulp vragen. De Verloskundige beantwoord al uw vragen en kan u helpen voor, tijdens en na de bevalling. Verloskundige Den Haag nodig? Schrijf u dan via de site in bij Otis en u kunt meteen op ze rekenen. Voor vragen kunt u natuurlijk ook terecht op de site.

 

Dit bericht is geplaatst in Gezondheid en Voeding, Relatie en Familie. Bookmark de permalink.

Reacties zijn gesloten.