Verantwoordelijkheid alom

Sinds kort zitten mijn vrouw en ik bij een vereniging van eigenaars, of zoals de afkorting luidt; Vereniging van Eigenaars (VvE). Dit is een vereniging van de eigenaren van de appartementsrechten van de woningen die bij een bepaald appartementencomplex behoren. De VvE komt hierbij op voor de gemeenschappelijke belangen van de eigenaren van een bepaald appartementencomplex. Dit betekend dat u dus met de andere leden van de VvE verantwoordelijk bent voor uw appartementencomplex.

Verantwoordelijk voor het hele gebouw

U bent dus met alle andere leden verantwoordelijk voor het hele gebouw. Dit zou betekenen dat als u op de begane grond woont, in een appartementencomplex van 3 verdiepingen en de overige bewoners willen een lift.. Dat zou betekenen dat ook u gewoon mee zou moeten betalen voor de lift, gezien het feit dat je dus ‘samen’ verantwoordelijk bent voor uw appartementencomplex. Daarnaast zal u dus bijvoorbeeld vervolgens ook nog eens mee moeten betalen in het geval dat de lift kapot gaat, en deze gerepareerd zou moeten worden.

Ben jij woonachtig in de omgeving van Nieuwegein? Dan is VvE beheer Nieuwegein echt iets voor u! Bent u woonachtig in de omgeving van Arnhem? Dan is VvE beheer Arnhem echt iets voor u!

Dit bericht is geplaatst in Huis, Tuin en Keuken, Maatschappij. Bookmark de permalink.

Reacties zijn gesloten.