Veel data en belminuten voor mijn werk

Voor mijn werk is het belangrijk dat ik altijd bereikbaar ben, ik moet veel bellen en gebeld worden, ik krijg veel emails, veel smsjes, veel social media berichten. Ik heb veel data nodig en heel veel belminuten, eigenlijk gaat bijna alles wat ik doe via mijn smartphone.

Ik wil dus graag een abonnement bij t-mobile, of een abonnement bij vodafone. Deze kan ik zelf samenstellen zoals ik dat wens, ik neem altijd de meeste data en meeste belminuten en smsjes. Door middel van Castle telecom kan ik gemakkelijk zien waar ik het goedkoopste uit ben.

Ook kies ik er nog een nieuw, hip, modern toestel dat snel werkt en een goed scherm heeft zodat ik mijn werk goed kan doen. Ik neem een jaar abonnement zodat mijn telefoon niet de tijd heeft om te verouderen en ik altijd mijn werk vlot kan blijven doen.

Ik ben heel tevreden over deze websites, ik kan de abonnementen goed vergelijken en zo ben ik altijd het goedkoopste uit. Ook hebben ze de nieuwste toestellen voor mij. Voor mensen die er van houden zijn er andere aanbiedingen, bijvoorbeeld een tv of tablet in combinatie met een  mobiel abonnement. Ik denk dat er voor ieder wat wils is. Iedereen zal tevreden zijn met een site als deze.

Dit bericht is geplaatst in Mobiel en Telecom, Overig. Bookmark de permalink.

Reacties zijn gesloten.