Van der Putt Advocaten, waar u als cliënt altijd op nummer één staat

Zoekt u een advocaat in Wijchen die servicegericht en transparant is? “Van der Putt Advocaten” is een advocatenbureau uit Venray en beschikt over meerdere advocaten met specialisaties in verschillende rechtsgebieden.

Wat zijn de voordelen van Van der Putt Advocaten?

Zoals al eerder vermeld staat Van der Putt Advocaten, gevestigd in Venray, bekend om haar transparantie en servicegerichtheid. Daarnaast zijn ze erg klantvriendelijk en zullen ze u altijd persoonlijk benaderen. Inmiddels heeft dit advocatenkantoor 40 jaar ervaring en ze zijn altijd erg resultaatgericht geweest. De prijs is daarentegen juist heel betaalbaar gebleven. U kunt hier de juiste hulp verwachten tegen een goede prijs.

Wat zijn de specialisaties?

  • Aansprakelijkheidsrecht en letselschade:
    Hieronder vallen bijvoorbeeld: bedrijfsongevallen, medische fouten, schadeverzekering inzittenden en verkeersongevallen.
  • Civiel en bestuursrecht:
    Dit heeft betrekking op bijvoorbeeld: arbeidsrecht en ontslag, personen- en familierecht en insolventierecht (faillissementen).

Meer weten over dit full-service advocatenkantoor

Op de website van Van der Putt Advocatenkantoor kunt u zien uit welke advocaten het team bestaat. Hier kunt u meteen de specialisatie van de desbetreffende advocaat bekijken. Voor meer informatie kunt u uw gegevens achterlaten op de website waarna een van de medewerkers zo spoedig mogelijk contact met u opneemt. Ook kunt u op maandag tussen 12.00 en 14.00 uur of iedere woensdag tussen 17.00 en 18.00 uur op het kantoor in Wijchen terecht voor een gratis  en vrijblijvend spreekuur.

Dit bericht is geplaatst in Carriere en Werk, Financien. Bookmark de permalink.

Reacties zijn gesloten.