Vaccinaties aan huis!

Wilt u zich laten vaccineren in Leiden? De meest eenvoudige manier om dit te laten doen is via “Thuisvaccinatie.nl”.  Dit is een vaccinatiecentrum dat bij u aan huis komt om de vaccinatie te zetten wanneer het u uitkomt!  Via de website kunt u online een afspraak maken, eenvoudiger dan dit kan haast niet!

Welke vaccinaties heb ik nodig?

Vaccinaties zorgen ervoor dat uw lichaam antilichamen aanmaakt tegen bepaalde infectieziekten. Deze mogelijke infectieziekten verschillen uiteraard per leeftijd en per land dat bezocht wordt. Zo is het vrij algemeen bekend dat baby’s vaak vaccinaties nodig hebben tegen 12 verschillende infectieziekten. Naast baby’s zijn reizigers ook vaak mensen die gevaccineerd moeten worden. Sommige vaccinaties zijn zelfs verplicht. Op de website van Thuisvaccinatie.nl vindt u een overzicht van alle reisbestemmingen; van Aruba tot Zimbabwe en van Palau tot aan Sjarjah. Hier vindt u een overzicht van de verplichte en geadviseerde vaccinaties voor dat land. Ook wordt er aangegeven of u een risico heeft op Malaria in dat land en worden er enkele tips gegeven om deze vervelende muggenbeten te kunnen voorkomen.

Wat zijn de kosten van Thuisvaccinatie.nl?

Vaccinaties van Thuisvaccinatie.nl worden vaak gedeeltelijk of helemaal betaald door uw zorgverzekeraar. Er wordt geen verhoogd tarief gerekend in het weekend of in de avonduren. Voor overige kosten zoals het vaccinatieboekje, het malariarecept etc. kunt u kijken op de website van Thuisvaccinatie.nl

Dit bericht is geplaatst in Gezondheid en Voeding, Reizen en Vakantie. Bookmark de permalink.

Reacties zijn gesloten.