Uw vaccinaties Den Haag voor u op reis gaat

Gaat u binnenkort de reis van uw dromen maken en bezoekt u daarvoor de meest tropische en inheemse gebieden van de wereld? Zorg er dan voor dat u deze vakantie niet voortijdig hoeft af te breken omdat u gestoken wordt door een exotisch insect, iets verkeerds eet of omdat u een besmetting oploopt op een andere wijze. Vergeet niet om de benodigde vaccinaties Den Haag te halen voordat u uit Nederland vertrekt!

Op alles voorbereid

Als u op reis gaat, wil u op alles voorbereid zijn: genoeg kleding die ook nog eens past bij de vakantiebestemming, voldoende boeken en tijdschriften om de vliegreis door te komen en allerlei andere spullen die niet in uw koffer mogen ontbreken. Ook zijn veel mensen op kwalen als misselijkheid en griep voorbereid door pilletjes mee te nemen, maar is het minstens zo belangrijk om u vooraf te laten vaccineren om geen inheemse ziekte op te lopen.

Bij u thuis

U laten vaccineren kan voortaan al bij uw thuis! Dankzij Thuisvaccinatie.nl kunt u online een afspraak met een erkende arts inplannen die bij u thuis komt om de benodigde vaccinaties Amersfoort te geven. Een stuk gemakkelijker dan een afspraak bij uw eigen drukke huisarts maken en daar voor vrij behoeven te nemen. Bekijk vandaag nog de website voor meer informatie en plan vandaag nog uw afspraak in!

 

Dit bericht is geplaatst in Gezondheid en Voeding, Reizen en Vakantie. Bookmark de permalink.

Reacties zijn gesloten.