Uitslag Gezicht? Da’s Niet Zo Fijn…

Uitslag gezicht voorkomen of uitslag in je gezicht genezen. Dat is waar het om draait bij vooral jonge mensen. Sowieso is het opgroeien soms een verwarrende periode en dan komen ook nog die puistjes of mee-eters opduiken..of rode vlekjes want uitslag gezicht is een allesomvattende naam.

Je ganse lichaam slaat wat op hol, vele veranderingen zijn reeds merkbaar en hiermee gepaard gaande dus een eerste puistje. Niks ergs, een puistje hier, een puistje daar, eventueel wat rode vlekjes , dat is zelfs nog perfect te verbergen. Maar erger wordt het wanneer de kaken helemaal overwoekerd worden door deze ondingen, uitslag gezicht of van het gezicht dus… Zelfs een branderig gevoel of jeuk kan hier de kop opsteken, dus allemaal zaken die echt niet zo prettig zijn om te zien en voelen.

Waarschijnlijk weet je reeds dat dit alles het gevolg is van een verandering in je hormonenspiegel, hierdoor draaien de talgkliertjes teveel overuren. Er wordt teveel talg gemaakt, dit kan niet snel genoeg worden afgevloeid waardoor de talgkanaaltjes verstoppen en we dus uitslag gezicht gaan verkrijgen.

Let wel ook ietwat oudere personen kunnen hier last van hebben, dit eveneens door een verandering van de hormonenspiegel. Redenen hiervoor zijn divers, zwangerschap, menstruatie, bepaalde geneesmiddelen zoals hormoonpreparaten , antibiotica kunnen de uitslag gezicht heviger doen opflakkeren. Het is absoluut geen slecht idee om eens een specialist, dermatoloog te raadplegen, om toch een paar factoren uit te schakelen.

Goed, maar laten we het hierboven op een pak draaglijker maken voor je. De uitslag gezicht aanzienlijk verminderen , de pijn en het branderig gevoel wegnemen. Met een extraatje nemen we zelfs de roodheid weg, zodat je opnieuw die natuurlijke look verkrijgt!Vraag meer info, en doe het liefst zo snel mogelijk!

Dit bericht is geplaatst in Gezondheid en Voeding, Overig. Bookmark de permalink.

Reacties zijn gesloten.