Uiteten met de schoonouders vol gezelligheid

Omdat ik een dagje bij mijn schoonouders op bezoek ging was ik op zoek naar een goed restaurant in Hengelo. Omdat ik er zelf niet zo bekend ben ging ik maar gewoon op mijn gevoel af en kwam ik terecht bij cafe de appel. Ik had hier gereserveerd en zo gingen wij er dan ook eten.

Heerlijke maaltijden en veel gezelligheid

We schoven rond een uur of zes aan tafel en na een lekkere borrel bestelden wij wat heerlijke gerechten. Het duurde niet lang voor al het heerlijks op tafel stond en we konden niet lang naar kijken voor wij aanvielen.

Het eten was heerlijk en de gezelligheid was groots. Het is een geweldig restaurant en zeker voor herhaling vatbaar. Alleen voor dit restaurant zal ik al vaker naar Hengelo willen komen. Het was er zo ontzettend gezellig en het eten was heerlijk.

Naast alle gezelligheid tijdens het eten kun je er ook heel gezellig borrelen. Het is een prettig cafe en ze verzorgen tijdens feestdagen ook heel leuke etentjes. Zo kun je met pasen komen brunchen bijvoorbeeld. 

Ik kom zeker nog eens eten in Hengelo bij cafe de appel. Het was voor mij een heerlijke avond met veel gezelligheid en zeker goed eten op mijn bordje. 

Dit bericht is geplaatst in Gezondheid en Voeding, Overig. Bookmark de permalink.

Reacties zijn gesloten.