Tuinpoort

Wilt u een tuinpoort aanleggen? De Wit Hekwerken kan u daarbij helpen. De Wit Hekwerken is een bedrijf dat zeer bedreven is in de aanleg van diverse soorten poorten en hekken. Over een loop van tientallen jaren hebben we als team enorm veel ervaring opgedaan en kunnen we een tuinpoort op meerdere manieren construeren en installeren. Zodoende heeft u bij De Wit Hekwerk een ruime keuze wat betreft vormen en patronen.

We kunnen onder andere sierhekwerken bouwen en sierpoorten. Voor ieder is er wat wils. Mocht er dus een specifieke voorkeur voor iets zijn dan kunnen we dat voor u regelen. We kunnen tuinpoorten onder andere aanleggen met een dubbelstaafmat vulling, maar het is ook mogelijk om voor een karakteristiek motief te gaan zoals men dat ziet in bepaalde steden of landen. Wat men ook wil als tuinpoort bij De Wit Hekwerken kan men tot een bevredigend resultaat komen.

Diverse soorten tuinpoorten

Men kan diverse soorten tuinpoorten laten plaatsen door De Wit Hekwerken. Zo kunnen onze specialisten patronen in de poort en het hek verwerken om de omheining van uw tuin tot een waar kunstwerk te maken. Zo kan men bijvoorbeeld kiezen uit versieren van het type Moskou waarbij de spijlen uitmonden in een halve boog. Of er zijn constructies van het type Barcelona waarbij er punten op de spijlen zitten met daaronder om en om een cirkel. Er is ook het type Brussel qua tuinpoort waarbij halve bogen elkaar overlappen. Er is dus volop keuze wat betreft sierpoorten en sierhekwerken bij De Wit Hekwerken. Mocht men een compleet overzicht willen hebben dan kan men langsgaan in onze showtuin waar alles te bezichtigen is wat De Wit Hekwerk kan leveren omtrent tuinpoorten.

Met dubbelstaafmat als vulling

Er is een tuinpoort bij De Wit Hekwerken mogelijk met een dubbelstaafmat als vulling. Dat is handig als men een echt stevige poort wil hebben die er tevens modern uitziet. Het voordeel van zo’n hekwerk is dat deze ontzettend sterk zijn en inbraakwerend.

Dit bericht is geplaatst in Huis, Tuin en Keuken. Bookmark de permalink.

Reacties zijn gesloten.