Stukadoor in Hengelo en omgeving

Opgericht in de stukadoor in Hengelo late jaren 1990 , heeft het bedrijf had ” een achtbaan lopen met hoogte-en dieptepunten ” Fitt geeft toe , met name na de dot-com ineenstorting , maar een rally in de afgelopen jaren en werd vernoemd Nova Scotia Inc ‘ s top exporteur van de jaar in 2013 .

Een groot deel van het personeelsbestand VELSOFT is op stukadoor in Hengelo locaties over de hele wereld dus om te communiceren moest het bedrijf een online collaboration tool en Fitt uiteindelijk vond Head Space , een kleine Halifax digitale marketing bedrijf dat bezig was met vergelijkbare technologie en uiteindelijk kocht haar intellectuele eigendom en vormde Extrify software . Het bedrijf won onlangs Innovacorp ’s I – 3 technologie start – up wedstrijd voor de zone een en $ 100.000 in contanten en diensten . De wedstrijd vindt en ondersteunt high – potentieel , in een vroeg stadium Nova Scotia kennisbedrijven , en moedigt ondernemerschap in de hele provincie .

De Ivany ” Now or Never ” rapport benadrukt het stukadoor in Hengelo belang van het voeden van eigen bodem startende bedrijven om voor de provincie om te groeien en te bloeien , en stelt een doelstelling van 4.200 nieuwe startende ondernemingen per jaar tegen 2024 . Dit is een 50 procent stijging ten opzichte van de huidige 10 – jaars gemiddelde .

Fitt gelooft dat doel is volledig haalbaar met het aantal aspirant-ondernemers in Nova Scotia , en hij denkt dat de IT-sector zal de weg leiden .

“Het hebben van start – ups die schaalbaar zijn is stukadoor in Hengelo waar we heen gaan om de grootste hoeveelheid van het succes te zien … dat is waar je naartoe gaat om een wereldwijd publiek te bereiken , ” zegt hij stukadoor in Hengelo.

Dit bericht is geplaatst in Overig. Bookmark de permalink.

Reacties zijn gesloten.