Stukadoor Enschede en daarbuiten

SAN FRANCISCO – Een stukadoor Enschede en daarbuiten plan om trottoirs in Castro District van San Francisco verbreden zet een financiële druk op sommige handelaren er vanwege verminderde voetgangers en beperkte stukadoor Enschede parkeergelegenheid .
Bouwvakkers in de buurt zijn meer dan verdubbeling van de omvang van de trottoirs op twee blokken van Castro Street.
Het doel is om de wijk meer voetgangers , vooral stukadoor Enschede op tijd voor Gay Pride weekend in juni maken als een extra een miljoen mensen worden verwacht om de stad overspoelen .
Castro Straat handelaren op vrijdag vertelde KTVU ze waarderen het werk wordt gedaan door de stad en bouwvakkers , maar zei dat veel toeristen en bewoners zijn nu de omgeving te vermijden .
Gyro Xpress eigenaar Koch Salgut zei verkopen zijn met 60 procent gedaald sinds maart, toen de bouw verkleinde de trottoirs en maakte stukadoor Enschede parkeren op straat verdwijnen .
“Als het zo doorgaat , als we de deur dicht ’til de bouw wordt gedaan, maar ‘ til de tussentijd die gaat zorgen voor de kosten en zo? ” zei Kalgut . ” We weten dat op het einde , het gaat aardig te zijn , maar in de tussentijd hebben we problemen . ”
April omzet voor Cliff ’s Variety Store daalden ongeveer vier procent . Bestelwagens hebben ook een harde tijd hier lossen .
” Economisch gezien is het al pijn bedrijven “, aldus stukadoor Enschede Cliff’s eigenaar Martha Asten . “Er is een [ eigenaar van de winkel ] op het volgende blok – ‘ Brand X. ‘ Hij weg op een drie weken durende cruise omdat hij zegt ‘Business is dood , ik ga even plezier te hebben voor drie stukadoor Enschede weken . “

Dit bericht is geplaatst in Huis, Tuin en Keuken. Bookmark de permalink.

Reacties zijn gesloten.