Speciale jachtbouw

Bent u opzoek naar composiet jachtbouw? Dan bent u bij dit bedrijf aan het juiste adres! Dit bedrijf verricht al het werk omtrend de composiete jachtbouw. Bent u geinteresseerd in de composiete jachtbouw? Vraag dan nu een offerte aan of informeer even op de website over de mogelijkheden of verdere informatie.

Eigen ervaring

Afgelopen zomer ben ik op vakantie geweest met mijn familie. Elke zomervakantie gaan we naar het buitenland en meestal gaat deze vakantie naar een ver land waar we in een hotel verblijven of waar we op een camping zitten. Dit jaar gingen we voor het eerst naar een speciale boten camping. Dit omdat mijn vader een zeilboot heeft gekocht. Deze zeilboot is speciaal gemaakt. Tijdens onze vakantie hebben we erg veel lol gehad aan dit zeilschip. Het enige nadeel hiervan was wel dat helemaal vanaf Nederland naar Spanje moesten varen om dat schip daar te krijgen want een andere manier was er eigenlijk niet.

Mijn vader heeft dit schip zelf gekocht bij een vriend van hem. Die handelt in bepaalde zeilschepen. Ons schip had ook een speciale jachtbouw nodig omdat die zo groot was. Dit zit natuurlijk ook in de prijs. Die was duurder dan bij een normaal schip.

Kijk voor meer informatie op de website.

Dit bericht is geplaatst in Carriere en Werk, Overig. Bookmark de permalink.

Reacties zijn gesloten.