Speciale behandelingen van de tandarts

Voor de periodieke controle van de tandarts kan iedereen terecht bij de dichtstbijzijnde praktijk. Maar hoe zit het met de speciale behandelingen bij de tandarts? Stel dat er iets wordt geconstateerd bij een normale controle waardoor u een speciale behandeling nodig hebt. In dat geval is het fijn om een specialist in de buurt te hebben.

Wij in Hoofddorp hebben naast de tandarts ook specialisten in onze praktijk, zodat u eigenlijk nooit ergens anders naar toe hoeft. Gewoon alles in uw vertrouwde praktijk.

Tandarts in Hoofddorp voor wortelkanaalbehandeling

Een van de diensten die wij aanbieden is de wortelkanaalbehandeling. Onze tandarts in Hoofddorp helpt u na een intake gesprek met een wortelkanaalbehandeling in het geval dat u bijvoorbeeld een ontsteking hebt in de wortel van uw kies.

Het is verstandig om snel te handelen omdat een ontsteking verergert naar mate de tijd voortschrijdt. U kunt verdere schade voorkomen door er snel bij te zijn.

Het laten zetten van een kroon of brug

De tandarts in Hoofddorp kan ook een kroon of een brug laten zetten. Wanneer een tand dusdanig is afgebroken dat een vulling niet genoeg is, dan gaat men over op het laten zetten van een kroon of brug. Een kroon in het geval van een enkele tand en een brug wanneer er sprake is van een behandeling aan meerdere tanden.

Implantaten

Als er door schade aan het gebit tevens de wortel ontbreekt, is er geen basis om een kroon op te plaatsen. In dergelijke situaties is een tandarts genoodzaakt om een implantaat aan te brengen voordat er iets anders opgeplaatst kan worden.

Onze tandarts in Hoofddorp is een specialist in deze tak van de tandheelkunde. Kom gerust lang om een afspraak in te plannen.

Kaakchirurgie

In onze tandartsenpraktijk in Hoofddorp vindt u naast de besproken vakgebieden ook een specialist in kaakchirurgie. Met behulp van plaatselijke verdoving wordt de verstandskies getrokken door een professional. Het voordeel dat alle specialisten in één gebouw zijn ondergebracht is dat u nooit ergens anders heen hoeft voor een behandeling.

Voor professioneel advies komt u langs bij de tandarts bij u in de buurt.

Dit bericht is geplaatst in Gezondheid en Voeding. Bookmark de permalink.

Reacties zijn gesloten.