Sociale werkplaats versus MVO

Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen is zeker iets van deze tijd. Packstore combineert het maatschappelijk verantwoord ondernemen, waarbij je iets doet voor een ander met een sociale werkplaats. Zo hebben mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt ook een functie binnen een bedrijf.

Wat is Packstore precies?

Packstore is een soort sociale werkplaats. Hier worden diverse klussen uitgevoerd. Bijvoorbeeld stickeren en ompakken van dozen. Sociaal zwakkeren krijgen een kans om bij Packstore aan de slag te gaan, ze worden begeleidt door diverse mensen. Dit leidt tot scherpe tarieven waar ook de klanten blij mee zijn!

Ook spoedklussen mogelijk!

Heeft u op korte termijn ondersteuning nodig voor een bepaalde klus? Ook in het weekend of ’s avonds is het mogelijk om  Packstore in te zetten. Neem hiervoor contact op met het bedrijf, zij zullen de spoedklus klaren!

Diverse mogelijke  activiteiten

Het in- en ompakken van goederen in dozen of zakjes. Ook monteren ze diverse halffabricaten naar een compleet eindproduct. Moeten er stickers geplaatst worden op diverse artikelen? Ook dit is mogelijk om door Packstore te laten uitvoeren.

Meer weten?  Bezoek de website van deze sociale werkplaats Rotterdam. Hier staat alles nog eens uitgelegd. Heeft u een mooie opdracht? Schroom dan niet en neem contact op met Packstore!

Dit bericht is geplaatst in Carriere en Werk, Financien. Bookmark de permalink.

Reacties zijn gesloten.