Slagbomen

Slagbomen kunnen bij diverse situaties van pas komen. Denk bijvoorbeeld aan het afsluiten van een terrein. Ook kan een slagboom op maat worden gemaakt en vakkundig worden geplaatst. Wellicht heb je er niet direct over na gedacht, maar er zijn diverse soorten slagbomen waarbij een onderscheid kan worden gemaakt tussen geautomatiseerde slagbomen en slagbomen die met de hand moeten worden bediend. Per situatie is het verschillend welke slagboom het meest geschikt is. Uiteraard speelt ook het budget een rol. Er kunnen voorts diverse toepassingen worden geïntegreerd bij het plaatsen van een slagboom. Zo kunnen er kentekencamera’s worden geplaatst bij een slagboom.

Verschillende slagbomen

Het is een vanzelfsprekendheid dat een geautomatiseerde  meer opties en toepassingen heeft. Bij diverse aanbieders van slagbomen wordt er onderscheid gemaakt tussen een drietal verschillende slagbomen. Zo heb je budget line slagbomen bij een aantal aanbieders. Dit zijn slagbomen die gemakkelijk zijn te installeren en waarbij een gangbare stroom met verkeer is. Wanneer je dit soort slagbomen laat installeren, is dit te combineren met oplossingen die de toegang controleren. De Smart Line slagbomen zijn ook een optie. Dit soort slagbomen kunnen gebruikt worden in omgevingen waar veel verkeer is. Hierbij valt te denken aan parkeergarages en bedrijfsterreinen.

Een derde optie kunnen de Robust Line slagbomen zijn. Dit zijn slagbomen die een hoge veiligheidsnormen vereisen. Deze slagbomen zijn ook geschikt voor intensief gebruik. Deze slagbomen geschikt bij bijvoorbeeld havens en parkeerterreinen. Deze slagbomen hebben een boomlengte van circa 9 meter, waardoor een grote vrije doorgang realiseerbaar is.

Dit bericht is geplaatst in Maatschappij. Bookmark de permalink.

Reacties zijn gesloten.