Slaap als een roos dankzij de boxspring

Ben je een slechte slaper? Tijd om je bed onder de loep te nemen! Met een boxspring zet je alvast een eerste stap naar een heerlijke nachtrust. Lees en laat je overtuigen.

Een boxspring is vrij vertaal een “bak met springveren”. Het is een matras gevuld met veren, dat zich aanpast aan de vorm van je lichaam. Waar de zwaarste lichaamsdelen liggen, worden de veren het meest ingedrukt. Een comfortabel bed met heel wat voordelen!

Ventilatie

Boxsprings verluchten veel beter dan een doorsnee beddenbodem. De veren zorgen voor een extra ruimte, waardoor het bed makkelijker kan ventileren. Daarom worden boxsprings ook hotelbedden genoemd, omdat ze vaak gebruikt worden in hotels.

Perfecte ondersteuning

Het grootste voordeel van een boxspring? Het past zich aan de vorm van je lichaam aan en zorgt voor een perfecte ondersteuning. Slaap je op je zij, dan zorgt de boxspring ervoor dat je wervelkolom een mooie, rechte lijn vormt. Gedaan met rugproblemen!

Ideaal voor koppels

Omdat er zoveel veren in de boxspring zitten, voel je helemaal niets als je partner van slaaphouding verandert. Ideaal als je een lichte slaper bent. Zo voel je niet meer hoe je partner ligt te woelen en geniet je de hele nacht van optimaal slaapcomfort.

Elektrisch verstelbaar

Lees je graag in bed, dan beleef je nog meer leesplezier met een elektrisch verstelbare boxspring! Voor het slapengaan kan je de boxspring rechtop zetten, zodat je op een aangename manier kan lezen of televisie kijken.

Comfort én design

En last but not least: een boxspring oogt nog eens heel mooi dankzij zijn strakke design. Als je een blik werpt op het aanbod van Beslist.be, zie je dat er heel wat stijlvolle exemplaren bestaan. Je vindt er in verschillende stijlen en kleuren, geschikt voor elke kamer.

Dit bericht is geplaatst in Gezondheid en Voeding met de tags , , , . Bookmark de permalink.

Reacties zijn gesloten.