Sierbestrating Enschede rond uw huis

Het werd sierbestrating in de omgeving van Enschede opgelost met eenparigheid van stemmen dat een werkgroep van vijf raadsleden zal worden ingesteld om te kijken naar de opstelling van een voorstel en op zoek naar financiering opties.

Het verslag aan sierbestrating Enschede rond uw huis de gemeenteraad geopenbaard dat gemeenteraadslid Ian Neale onlangs deelgenomen aan een bijeenkomst met de marktsteden Investment Group – een district Raad initiatief ter ondersteuning van tien marktsteden in south Somerset.

Tijdens deze bijeenkomst werd overeengekomen dat financiering beschikbaar voor het project kon worden als onderdeel van een match-fonds waarbij de gemeenteraad zou overeenkomen met de waarde van de subsidie.

Om te garanderen dat deze financiering, zou een bod moeten worden opgesteld en ingediend en werken zou moeten beginnen vóór het einde van dit begrotingsjaar.

County en stad raadslid Dean Ruddle bevestigd dat 3.000 pond financiering zou beschikbaar van de county council tegenover het project.

De verharde gebied rond de Buttercross – die is ingesteld om te worden opgenomen in de verbeteringen – is eigendom van de county council snelwegen departement.

Gemeenteraadslid Sharon Coates zei: “Ik denk dat we moeten nemen aan dit project, zolang we zeer duidelijk zijn dat we zijn niet verantwoordelijkheid voor het onderhoud van het gebied als de werkzaamheden voltooid zijn.”

Dit bericht is geplaatst in Huis, Tuin en Keuken. Bookmark de permalink.

Reacties zijn gesloten.