schildersbedrijf in Enschede voor uw vakantiewoning

De negen-maanden schildersbedrijf Enschede nodig bij u thuis media partnerschap, dat werd bemiddeld door de UM Londen , is ontworpen om meer mensen bewust maken van Haywards ‘ producten te maken , vooral jongere schildersbedrijf Enschede mannen .

Vanaf vandaag is Haywards sponsoren Metro voetbal kolom , Oddballs . Haywards zal ook draaien pers advertenties , afdeklijsten , wedstrijden schildersbedrijf Enschede en recepten in Metro , die allemaal zijn gebaseerd op de ” Fleur je eten ” slogan .

De print advertenties zijn gemaakt door Mcgarrybowen , dat is het reclamebureau voor Haywards ‘ moederbedrijf , Mizkan Europa , die ook eigenaar is van het merk Branston Pickle .

De inhoud , met inbegrip van de recepten en wedstrijden , werd schildersbedrijf Enschede gemaakt door Metro ’s in – house team .

Vanaf 21 mei wordt Haywards ook samen met promotieteam Metro naar augurk monsters bieden in zalen in Leeds en Londen . De monsters zullen worden uitgedeeld tegen achtergronden van picknick tafels en stoelen , vergezeld van sport en kermis games.

Twee andere fasen van de activiteit wordt uitgevoerd in september en november , met de nadruk op rode biet en zilveruitjes , respectievelijk , in een poging om de verkoop te stimuleren met Kerstmis .

Kate Charman , brand manager voor Haywards , zei : ” Jongere schildersbedrijf Enschede generaties … de neiging om de ingelegde groente categorie zien als achterhaald en verliezen relevantie , dus we moeten het nieuwe impuls te brengen en op te voeden jongere consumenten . ”

Mizkan Europa verworven Haywards , naast Sarson ’s Vinegar , van Premier Foods in 2012 in een deal ter waarde van £ 41.000.000 schildersbedrijf Enschede.

Dit bericht is geplaatst in Huis, Tuin en Keuken. Bookmark de permalink.

Reacties zijn gesloten.