Scheiden is een lastige keuze.

Scheiden is voor vrijwel iedereen een lastige keuze, maar in sommige gevallen ook helemaal niet.  In het proces van scheiden hebben beide partijen verdriet of teleurstelling, dit valt meestal niet te voorkomen. Op het moment dat je elkaar het ja woord geeft ga je er niet vanuit dat je na lange gelukkige jaren samen ervoor moet kiezen om te gaan scheiden. Er zijn genoeg redenen om een scheiding te overwegen. Zijn jullie van plan om de scheiden, doe dit dan niet alleen. Het team van ScheidingsWijze[n] staat voor jullie klaar. Benieuwd wat zij voor jullie kunnen betekenen? Neem dan vrijblijvend contact op.

Scheiden is een lastige keuze

Scheiden is niet makkelijk, het neemt veel gezeur en stress met zich mee. Toch zijn er goede redenen om toch een scheiding aan te vragen. Stel je voor, elke dag ga je netjes naar je werk toe. Aangezien je een huis hebt en kinderen moet er geld verdient worden. Jij neemt de verantwoordelijkheid om het geld binnen te halen, je doet hard je best en steekt er veel energie in. Doordat je weinig thuis bent wordt je vrouw wat afstandelijker. Je trekt je er niet zoveel van aan, er moet toch geld binnen komen! Dan komt er een moment dat je vrouw het niet meer trekt. Je komt een keertje wat eerder thuis en je ontdekt iets verschrikkelijks. Je vrouw ligt in bed met een andere man. Nu zie je in dat jullie liefde geblust is, daarom was ze afstandelijk geworden. Alsnog is het geen goede reden om ontrouw te zijn. Hierdoor ben je gaan inzien dat je wilt scheiden. Eigenlijk zijn jullie het beide eens met mekaar. Jullie willen nu de scheiding aanvragen en het proces starten. Ondanks jullie samen kinderen hebben lijkt het jullie de beste oplossing om te gaan scheiden.

Scheiding regelen

Zijn jullie erg ongelukkig en willen jullie een scheiding regelen? Dat kan geregeld worden. Maar bedenk wel dat jullie een moeilijke en nare tijd tegemoet gaan. Beiden moeten jullie bedenken of jullie echt willen beginnen aan jullie scheiding. Overweeg de positieve dingen met de negatieve dingen, hierdoor kunnen jullie bekijken of jullie scheiding echt nodig is. Zijn jullie zeker van jullie scheiding, raadpleeg dan de website die vermeld staat in deze blog en vraag jullie scheiding aan.

scheiden

Dit bericht is geplaatst in Maatschappij, Relatie en Familie. Bookmark de permalink.

Reacties zijn gesloten.