S-vent ventilatoren van Beveja

Bent u op zoek naar een ventilator om de luchtbehandeling in uw omgeving te optimaliseren? Ja? Dan bent u bij Beveja B.V. aan het juiste adres. Deze handelsonderneming, die gevestigd is in het Brabantse Waalwijk, is uw totaalleverancier voor alles wat u nodig heeft op het terrein van luchtbehandeling en ventilatoren.

S-vent ventilatoren

De ventilatoren van deze leverancier worden geproduceerd onder S-vent, het eigen private label. De serie S-vent ventilatoren staan bekend om hun dubbelaanzuigende en direct aangedreven ventilatoren, welke werken met behulp van zowel wisselstroom als met een ingebouwde frequentieregelbare motor. Het programma bestaat uit centrifugaalventilatoren, dakventilatoren en ventilatorboxen. Een belangrijk bijkomend voordeel van deze serie is dat alle ventilatoren geschikt zijn om met een regelaar te werken.

Waarom past een ventilator van Beveja bij u?

Bevaja is de totaalleverancier op het gebied van luchtbehandeling en de op het private label geproduceerde S-vent ventilatoren. Daarnaast vindt u een uitgebreid assortiment aan andere ventilatoren, roosters, spiromaterialen en regelapparatuur om de luchtbehandeling succesvol te maken.

Wilt u meer weten?

Voor wie meer wil weten over de mogelijkheden van producten van Beveja en wat zij voor u kunnen betekenen, klik dan vooral op de links in deze tekst en start vandaag nog uw samenwerking.

Dit bericht is geplaatst in Overig. Bookmark de permalink.

Reacties zijn gesloten.