Rustig bij de buren

Mijn buurman is al een tijdje getrouwd met zijn vrouw. Toch weten mijn vrouw en ik dat het een tijdje niet al te best ging tussen mijn buurman en de buurvrouw. Regelmatig hoorde wij in de avonden de twee personen in kwestie ruzie maken, en dit ging van kwaad tot erger. Mijn vrouw las vervolgens een stuk op internet waar er over relatietherapie gesproken, en heeft hun dit verteld. Tegenwoordig zitten zij dan ook onder behandeling van relatietherapie Amersfoort.

Het gaat weer beter

Het gaat weer beter tussen mijn buurman en zijn vrouw, en dit allemaal dankzij relatietherapie. De rust is wedergekeerd in het huis, en wij horen de twee nooit meer ruzie maken. Hierdoor kunnen mijn vrouw en ik ook weer slapen, en voelt het ook gewoon weer een stuk fijner om naast buren te wonen die niet continu ruzie maken. De buren hebben laatst ook een bosje bloemen voor mij vrouw besteld, en hebben deze bij ons thuis laten bezorgen. Dit als bedankje voor de tip die mijn vrouw hun destijds heeft gegeven.

Ben jij woonachtig in de regio Amsterdam, en wil jij ook jouw relatie redden? Neem dan spoedig contact op met relatietherapie Amsterdam en zij zullen samen met jou, jouw huwelijk redden.

Dit bericht is geplaatst in Huis, Tuin en Keuken, Relatie en Familie. Bookmark de permalink.

Reacties zijn gesloten.