Routevision voor ondernemingen

Rittenregistratie en kilometerregistratie  door middel van een systeem zoals routevision is een populair concept dat steeds meer en meer gebruikt wordt in allerlei verschillende soorten ondernemingen. Het zou dus zeker zo kunnen zijn dat rittenregistratie of kilometerregistratie ook een goede toevoeging aan jouw onderneming zou vormen. Maar wat is rittenregistratie en kilometerregistratie nou precies? Met rittenregistratie wordt het mogelijk om alle ritten die gemaakt worden in autos van jouw onderneming te checken. Bovendien kun je ook verschillende statistieken zien met betrekking tot de gemaakte  ritten. Kilometerregistratie houdt in dat iedere gereden kilometer van een zakelijk voertuig geregistreerd wordt. Voor ondernemingen is rittenregistratie en kilometerregistratie dus best een uitkomst.

Hoe werkt rittenregistratie en kilometerregistratie?

Door middel van rittenregistratie kunt u alle statistieken van uw ritten heel erg gemakkelijk bekijken op een overzichtelijke plek. Dit is online. Om rittenregistratie te activeren moet er een apparaatje ingesteld worden in alle auto’s waarvan de ritten geregistreerd moeten worden, Dit apparaatje heet een black box en het is heel makkelijk en niet tijdrovend om dit apparaatje in alle autos te installeren waarin dit nodig is. Als dit apparaatje geinstalleerd is op alle benodigde plekken, kun je meteen alle statistieken van deze autos zien. Kilometerregistratie werkt op een vergelijkbare manier en is dus ook erg efficiënt. Binnen no-time is het mogelijk om iedere gereden kilometer van al uw zakelijke auto’s in te zien. Hiervoor wordt ook een apparaatje geïnstalleerd in alle zakelijke auto’s. Dit gaat wederom erg snel en het apparaatje neemt weinig plek in.

Voordelen van rittenregistratie en kilometerregistratie

Er zitten een hoop voordelen aan rittenregistratie en kilometerregistratie voor ondernemingen. Zo is een groot voordeel dat, wanneer je een complete registratie kunt aanleveren bij de belastingdienst, je kunt laten zien dat je minder dan vijfhonderd kilometer privé hebt gereden in je zakelijke auto’s. Hiermee kun je vrijstelling verkrijgen van bijtelling en dit levert je dus een groot voordeel op. Ook is rittenregistratie en kilometerregistratie erg efficiënt en praktisch, aangezien je alle statistieken en gegevens van al je zakelijke auto’s op een plek kunt bijhouden en te allen tijde kunt inzien. Het is handig om al deze gegevens op dezelfde plek te hebben in het  geval dat opdrachtgevers vragen om deze informatie in te zien. Tot slot geven de statistieken goede inzichten in hoe het mogelijk is om de reizen efficiënter te maken.

Dit bericht is geplaatst in Overig. Bookmark de permalink.

Reacties zijn gesloten.