Rolluik reparatie service Amsterdam | ROMASS 085-7822730

De rolluik service van ROMASS is actief in heel Nederland. Onze monteurs zijn gepositioneerd door heel Nederland waardoor er altijd een ervaren monteur in de buurt is. Of het nu gaat om een rolluik reparatie in Amsterdam, Rotterdam, Utrecht, Breda of Eindhoven. Voor ons is dit geen probleem. We sturen zo snel mogelijk een ervaren monteur langs op het probleem met een rolluik op te lossen.

Rolluik reparatie service Amsterdam

De monteurs van de ROMASS rolluik service zijn professioneel en uitgebreid getraind om alle problemen met een elektrische rolluik op te lossen. Soms is het lastig om te achterhalen wat het defect is, daarom gaan onze monteurs altijd voordat ze beginnen aan de reparatie een inventarisatie doen, wat het probleem veroorzaakt. Het kan zijn dat een onderdeel kapot, versleten of verkeerd is afgesteld. Zodra de monteur hier een duidelijk beeld van heeft, gaat hij aan de slag om het defect op te lossen.

Veel voorkomende storingen aan een rolluik zijn:

  • Het rolluik reageert niet op de motor
  • De motor is kapot
  • De lamellen zijn uit de rail geraakt
  • De schakelaar is kapot
  • De afstandsbediening werkt niet meer

De bovenstaande producten kunnen bij de meeste reparaties direct op locatie worden opgelost, omdat de monteurs beschikken over de juiste gereedschappen en onderdelen in hun servicebus. In de servicebus beschikken ze over zowel originele merkonderdelen als over universele onderdelen. Op locatie wordt samen met de klant overlegd of er originele onderdelen worden gebruikt, of dat ze voor universele onderdelen gaan.

ROMASS servicemonteur inschakelen

Wanneer je merkt dat je rolluik niet goed meer werkt, adviseren we om direct contact op te nemen met een rolluiken deskundige. Dit om te voorkomen dat er nog meer schade ontstaat wat als gevolg kan hebben dat de reparatie duurder uit kan vallen. Schakel daarom zodra je merkt dat een rolluik niet meer soepel loopt direct een monteur in.

De monteurs van ROMASS kan je snel en eenvoudig inschakelen door via de website een online formulier in te vullen. Doorloop de verschillende stappen en meldt binnen enkele minuten een storing aan. Zodra wij de aanvraag hebben ontvangen, nemen wij contact op om een afspraak in te plannen. De monteur komt op de afgesproken dag langs om de storing op te lossen.

Wilt u liever telefonisch een storing aanmelden? Dat is geen probleem. We zijn bereikbaar op 085-7822730.

 

 

 

 

Dit bericht is geplaatst in Huis, Tuin en Keuken, Overig. Bookmark de permalink.

Reacties zijn gesloten.