Rolluik herstel service | ROMASS 078/484996

De rolluiken herstel service van ROMASS is actief in heel België. Onze techniekers zijn door heel België gepositioneerd, waardoor er altijd een rolluiken specialist in de buurt is om uw probleem op te lossen. Of het nu gaat om rolluiken te herstellen in Antwerpen, Brussel, Brugge, Leuven, Brasschaat of Gent. Onze techniekers staan voor u klaar om deze te herstellen. We sturen zo spoedig mogelijk een ervaren technieker langs om het probleem met een rolluik op te lossen.

Rolluiken herstel service 

De techniekers van de ROMASS rolluiken service zijn professioneel en uitgebreid getraind om alle problemen met een elektrische rolluik op te lossen. Soms is het lastig om te achterhalen wat het defect is, daarom gaan onze techniekers altijd voordat ze beginnen aan de herstelling een inventarisatie doen, wat het probleem veroorzaakt. Het kan zijn dat een onderdeel kapot, versleten of verkeerd is afgesteld. Zodra de technieker hier een duidelijk beeld van heeft, gaat hij aan de slag om het defect op te lossen.

Veel voorkomende storingen aan een rolluik zijn:

  • Het rolluik reageert niet op de motor
  • De motor is kapot
  • De lamellen zijn uit de rail geraakt
  • De schakelaar is kapot
  • De afstandsbediening werkt niet meer

De bovenstaande problemen kunnen bij de meeste herstellingen direct op locatie worden opgelost, omdat de techniekers beschikken over de juiste gereedschappen en onderdelen in hun servicebus. In de servicebus beschikken ze over zowel originele merkonderdelen als over universele onderdelen. Op locatie wordt samen met de klant overlegd of er originele onderdelen worden gebruikt, of dat ze voor universele onderdelen gaan.

ROMASS servicetechnieker inschakelen

Wanneer je merkt dat je rolluik niet goed meer werkt, adviseren we om direct contact op te nemen met een rolluiken deskundige. Dit om te voorkomen dat er nog meer schade ontstaat wat als gevolg kan hebben dat de herstelling duurder uit kan vallen. Schakel daarom zodra je merkt dat een rolluik niet meer soepel loopt direct een technieker in.

De techniekers van ROMASS kan je snel en eenvoudig inschakelen door via de website een online formulier in te vullen. Doorloop de verschillende stappen en meldt binnen enkele minuten een storing aan. Zodra wij de aanvraag hebben ontvangen, nemen wij contact op om een afspraak in te plannen. De technieker komt op de afgesproken dag langs om de storing op te lossen.

Wilt u liever telefonisch een storing aanmelden? Dat is geen probleem. We zijn bereikbaar op 078/484996

Dit bericht is geplaatst in Huis, Tuin en Keuken, Overig. Bookmark de permalink.

Reacties zijn gesloten.