Rijschool IJsselstein

Rijschool IJsselstein biedt u diverse mogelijkheden op het gebied van rijles. De rijschool biedt mooie actie pakketten waarbij u voor een scherpe prijs al verzekerd bent van een rijbewijs. De instructeurs zijn CBR bevoegd en hebben jarenlang ervaring met het geven van rijlessen.

Ervaren instructeurs bij rijschool IJsselstein

Een instructeur van rijschool IJsselstein is bevoegd volgens het CBR om rijlessen te verzorgen. Door ook de jarenlange ervaring van de instructeur bent u ervan verzekerd dat u zal slagen voor het rijbewijs. U wordt op uw niveau geholpen, de instructeur leert u meer zelfvertrouwen te krijgen achter het stuur en zal u ook helpen om bepaalde angsten tijdens autorijden te overwinnen zoals bijvoorbeeld het rijden op de autosnelweg. U wordt met geduld en geode tips opgeleid zodat u elke weg kunt berijden vol zelfvertrouwen.

Scherpe prijzen

De rijschool troy in IJsselstein biedt vele voordelen. Zo kunt u behalve goedkope rijlessen ook gebruik maken van een actiepakket. U krijgt dan een aantal rijlessen met het afrijden aangeboden voor een zeer scherp tarief, bel voor de mogelijkheden. Een proefrijles kunt u ook gratis nemen bij de rijschool. Zo leert u de rijschool en instructeur kennen, maar raakt u ook gewend aan de auto. Studenten profiterenn ook van een 10% korting op de rijlessen.

Neem dus vandaag nog contact op met de rijschool in Nieuwegein en wees verzekerd van een slagingskans.

Rijschool IJsselstein laat u wél slagen!
Dit bericht is geplaatst in Overig. Bookmark de permalink.

Reacties zijn gesloten.