Relatietherapie kan de oplossing zijn

Hoewel niet iedereen het toe zal geven, heeft iedere relatie zijn ups and downs. Sommige stellen komen daar samen uit of daar niet samen uit. Andere stellen maken gebruik van relatietherapie Arnhem om samen sterker uit een dip te komen en richting de toekomst te kunnen kijken en deze in te vullen.

Wanneer is relatietherapie voor u van toepassing?

Relatietherapie kán nodig zijn bij stellen die steeds minder goed als team functioneren, waarbij alles steeds stroever lijkt te gaan. Ook bij stellen waarvan één partner, of zelfs beide partners, niet meer écht gelukkig in die relatie is/zijn, kan relatietherapie hulp bieden. Een veel bekender voorbeeld zal zijn als er sprake is van een buitenechtelijke relatie kan therapie uitkomst bieden, er is dan altijd sprake van diverse belevingen en een welles-nietes spel hoeft het niet te worden. Op tijd ingrijpen voorkomt dat onwenselijke patronen ontstaan of escalaties optreden.

Een goede verstandhouding en goede communiatie is van enorm belang om overmatig ruzie te voorkomen en niet over te gaan tot het maken van overhaaste afspraken. Het draait uiteindelijk allemaal om de communicatie weer op het gewenste niveau brengen. Pschyologisch Bureau Prent kan u daarbij helpen. Neemt u vooral contact op als u moeilijkheden in uw relatie ziet, maar deze vooral wil redden.

Dit bericht is geplaatst in Overig. Bookmark de permalink.

Reacties zijn gesloten.