Relatiegeschenken : Klein maar fijn!

Relatiegeschenken bestaan in allerlei soorten en maten. Zo heb je paraplu’s, sporttassen en allerlei soorten kleding wat bedrukt kan worden. Maar zelfs de kleine relatiegeschenken, waarbij je kunt denken aan paperclips, pennen, stickers en memo-blokjes, geven u de kans om uw bedrijf te promoten en vaak tegen een lagere prijs dan de grotere geschenken. Zo kunt u al voor slechts een paar eurocent iets heel leuks meegeven aan uw klanten. Zit u nog te twijfelen of u er aan moet beginnen? Begin dan eerst eens met een klein geschenk.

De kracht van de eenvoudige Relatiegeschenken

Een belangrijk onderdeel van de werking van relatiegeschenken heeft te maken met het gebaar dat er gemaakt wordt. Het gaat er met name om dat klanten of potentiële klanten zich gewaardeerd voelen en zij zullen zich zeker gewaardeerd voelen ongeacht of het een groot of klein geschenk betreft. Dat is een van de belangrijkste redenen om relatiegeschenken weg te geven. Daarnaast is er natuurlijk nog de praktische kant die vooral belangrijk is wat betreft de blootstelling aan uw logo of bedrijfsnaam. Zo zijn bepaalde paperclips met logo opdruk heel klein maar behoorlijk functioneel. De klant zal een paperclip meerdere keren in de hand hebben en daarbij bewust of onbewust aan uw bedrijf denken.

Een klein geschenk, maar een groot gebaar

U kunt dus een groot gebaar maken door relatiegeschenken weg te geven. Al vanaf een paar cent kunt u een relatiegeschenk als een paperclip of een pen aanschaffen. Het maakt dus niet uit in welke branche uw bedrijf actief is of hoe groot het is. Kleine relatiegeschenken maken het voor ieder bedrijf en ieder budget mogelijk om ook iets leuks of handigs mee te geven. En uiteindelijk plukt u hier ook nog zelf de vruchten van. Dus stel de aanschaf van relatiegeschenken niet langer uit, maar haal ze direct in huis!

 

Dit bericht is geplaatst in Financien, Overig. Bookmark de permalink.

Reacties zijn gesloten.